Henkilöstön koulutus

Henkilöstön ammattitaidon kehittäminen hoituu helposti avullamme. Voit kouluttaa henkilöstöäsi joustavasti ja tarpeen mukaan lyhyemmillä tai pidemmillä koulutuskokonaisuuksilla. Valittavanasi on runsaasti valmiita koulutuksia ja tarpeen mukaan räätälöimme yrityksellesi myös oman toteutuksen. Business Espoon tarjonnasta löytyy koulutussisältöjä muun muassa seuraavista aihealueista:

  • Johtamis- ja esimiestyön osaaminen
  • Vuorovaikuttaminen työyhteisössä ja tiimityöskentely
  • Talousosaaminen
  • Juridinen osaaminen
  • Toimialakohtainen ja ammatillinen osaaminen
  • Teknologiaan liittyvä osaaminen
  • Toimintaympäristön muutokseen liittyvä osaaminen

Ratkaisut asiakkaan tarpeisiin syntyvät osaamisesta. Omniassa voit kehittää henkilöstösi osaamista erilaisissa tilanteissa – työntekijä ja tiimi kerrallaan, tai koko työyhteisö yhdessä.
Tutustu Omnian tarjoamiin henkilöstön kehittämisen liittyviin palveluihin.  

Oppisopimuksella on joustava tapa kehittää osaamista yrityksessä. Voit kouluttautua itse yrittäjänä tai päivittää henkilöstösi ammattiosaamista. Oppisopimuskoulutus on työnantajalle maksutonta. Omniasta saat apua kaikissa oppisopimukseen liittyvissä asioissa.

TE-palveluiden TäsmäKoulutus on yrityksen ja henkilöstön tarpeisiin räätälöityä ammatillista perus- tai lisäkoulutusta. MuutosKoulutuksella yritys voi kantaa vastuuta työntekijöidensä tulevaisuudesta, kun työt loppuvat ja yritys irtisanoo tuotannollisista tai taloudellisista syistä henkilöstöään. Jos tarvitset uutta työvoimaa, kannattaa sinun myös tarkastaa meneillään olevat työvoimakoulutukset. Sieltä osallistujista voi löytyä tekijöitä sinun tarpeisiisi. Myös erilaisia lupakortteja ja pätevyyksiä voi suorittaa TE-palvelujen kautta työvoimakoulutuksena. Rekrykoulutus on hyvä vaihtoehto, jos et löydä työnantajana ammattitaitoisia työntekijöitä eikä alan osaajia valmistu lähiaikoina.

Johtaminen ja esimiestyö

Yrityksen kasvaessa johtamisen ja esimiestyön merkitys kasvaa. Ensimmäisen työntekijä tekee yrittäjästä lähiesimiehen ja seuraavat luovat tiiminvetäjän. Arjen johtaminen ja esimiestyö, henkilöstösuunnittelu, työhyvinvointi ovat muun muassa alueita, joita voit verkostossamme vahvistaa monin tavoin.

Liiketalous, johtaminen ja yrittäjyys Omniassa
Helsingin seudun kauppakamarin koulutukset