Osaamisen kehittämisen palvelut

Onko yrityksessäsi työtä tehtäväksi, mutta pulaa tekijöistä? Toisinaan tulee hetki, jolloin työtä ei riitä enää kaikille tai työ muuttaa muotoaan. Näissäkin muutostilanteissa löydämme ratkaisun yhdessä. Omnia auttaa sinua hankkimaan oikeanlaista osaamista sinne, missä sitä tarvitaan.

Omnian tarjoamat palvelut yrityksen muutostilanteisiin:

Yrittäjän uraohjaus

Uraohjaaja voi käydä kanssasi läpi vaihtoehtoja ja kartoittaa sopivan tavan hankkia osaamista yrityksesi tarpeeseen. Lisätietoja Omnian verkkosivuilla.

Omistajanvaihdostilanteissa osaamispalvelut tukenasi

Omistajavaihdosprosessin tukena voi toimia myös tutkinnon tai tutkinnon osan suorittaminen – tutkintoihin voi sisällyttää kehittämisprojekteja omassa yrityksessä. Voit valmistella yritystäsi myyntikuntoon, tai jos olet yrityksen ostaja, voit hankkia tarvitsemaasi osaamista esimerkiksi johtamis- ja esimiestyön tueksi, yrittäjätaitojen vahvistamiseksi sekä ostetun yrityksen uuden suunnan rakentamisessa tuote- ja palvelukehittämisen avulla. Omistajanvaihdosprosessien läpiviemisen tukena soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi:

  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto ja 
  • Yrittäjän ammattitutkinto.

Koulutusvaihtoehdoista tarkemmin Omnian verkkosivuilla

MuutosKoulutus

MuutosKoulutus on tarkoitettu tilanteisiin, jossa yritys joutuu irtisanomaan henkilöstöään tuotannollisista tai taloudellisista syistä. MuutosKoulutuksen avulla yritys voi tukea irtisanottavien mahdollisuuksia työllistyä muualle tai lomautettujen työntekijöiden valmiuksia siirtyä toisiin tehtäviin yrityksessä. Koulutus räätälöidään opiskelijoiden tarpeiden mukaan, ja sen opiskelijavalinnat ja rahoituksen hoitavat työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Lisätietoja.

Tutustu Omnian muihin koulutuksiin kauppa.omnia.fi -osoitteessa tai kysy lisää sähköpostitse yrityspalvelut@omnia.fi