Yritystoiminnan suunnittelu

Yrityksen perustaminen kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla. Liiketoimintasuunnitelma auttaa kirkastamaan ajatuksia ja kokoaa ne yhteen yrittäjän työkaluksi, jota kannattaa päivittää yritystoiminnan kehittyessä. Liiketoimintasuunnitelma kuvaa ansaintamallin, tavoitteet sekä keinot niiden saavuttamiseksi. Se auttaa hahmottamaan, millaisia resursseja tarvitset ja miten yrityksen kannattavuus rakentuu. Liiketoimintasuunnitelma tarvitaan myös starttirahan ja muiden tukien ja rahoitusten hakemiseen.
Business Espoo on apunasi liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien laatimisessa: 

Perustamisoppaita alkavalle yrittäjälle

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon helposti omaksuttavassa muodossa. Olipa mielessäsi sitten osakeyhtiön perustaminen, toiminimi, sivutoiminen yrittäjyys tai kevytyrittäjyys, saat Perustamisoppaasta hyödyllistä tietoa suunnitelmiesi tueksi. Lataa opas Uusyrityskeskuksen tai Yrittäjien verkkosivuilta. 

Oma YritysSuomi -palvelu

Tietoiskuja ja koulutusta

YritysEspoon perustamisinfot ja tietoiskut.

Yrittäjän ammattitutkinto

Kun haluat perustaa oman yrityksen, Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle rohkeutta ja valmiuksia toteuttaa sen. Koulutus tarjoaa käytännön työkaluja kannattavaan liiketoimintaan: saat välineitä esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun, yrityksen rahoitukseen sekä markkinointiin ja myyntiin. Asiantuntevien kouluttajien avulla kehität ideaa eteenpäin aina yrityksen perustamiseen asti. Opinnoista tarttuu mukaan tärkeitä yrittäjyyden valmiuksia, kuten periksiantamattomuutta, itsensä ilmaisua ja toisinajattelua.

Tutustu tarkemmin koulutukseen Omnian verkkosivuilla.

Muut Omnian tarjoamat yrittäjyysvalmennukset löydät Omnian verkkokaupasta:

TE-toimiston verkkopalvelun tarjoaman hakukoneen avulla voit etsiä ja tutustua juuri sinua kiinnostavien alojen yrittäjäkursseihin.