Koulutuksen kautta rekrytointi

Työvoimakoulutukset

Työvoimakoulutus on hyvä vaihtoehto tilanteeseen, jossa yritys tarvitsee tukea osaavan henkilöstön löytämiseen. Omnia ja työvoimaa tarvitseva yritys arvioivat yhdessä osaamistarpeet, joiden perusteella toteutettavan koulutuksen tavoitteena on koulutettavien henkilöiden työllistyminen kyseiseen yritykseen.

Tutkinto-/osatutkintokoulutukset

Yritys voi kouluttaa itselleen uutta osaavaa henkilöstöä hyödyntämällä Omnian laajaa
tutkinto- ja osatutkintotarjontaa. Tutkintokoulutukset voidaan joustavasti räätälöidä yrityksen osaamistarpeeseen. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Korttikoulutukset

AvoinOmnia -verkkokaupan tarjonnasta löytyy keskeiset ammattipätevyyden antavat kortti- ja passikoulutukset, mm. anniskelu- ja hygieniapassi- sekä työturvallisuuskorttikoulutukset. Espoon työllisyyspalveluiden asiakkaan on mahdollista päästä suorittamaan korttikoulutuksia tilanteen mukaan.

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutus on oivallinen ja kustannustehokas tapa hankkia niin työssä kuin yritystoiminnan pyörittämisessä tarvittavaa osaamista. Käytännönläheisyys ja joustavuus tekevät siitä kätevän keinon yritykselle kouluttaa nykyistä henkilöstöä tai rekrytoida uutta. Yrittäjälle oppisopimuskoulutus on mahdollisuus kehittää ammattitaitoa ja syventää liiketoiminnan osaamista. Koulutuksessa hankittua osaamista pääsee aina hyödyntämään heti, sillä suurin osa opiskelusta tapahtuu omassa työssä, jota tuetaan koulutuksella. 

Katso BE-studio, jossa asiantuntijavieraana Omnian uraohjaaja Frida Wickholm-Jansson kertoo miten oppisopimuskoulutus käytännössä toimii. Studion hostina johtaja Saija Äikäs Helsingin seudun kauppakamarista.


Katso BE-studio Business Espoon YouTube-kanavalla.

Mikäli kiinnostuit oppisopimuskoulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä Omniaan sähköpostitse: yrityspalvelut@omnia.fi tai puhelimitse 040 126 7676.