Innovaatiokilpailun osallistuja – haluatko sparrausajan?

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
5.5.2021 klo 10.59

Espoon kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu on auki kaupungin henkilöstölle ja espoolaisille yrityksille. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 24.5.2021. Tarjoamme nyt hakijoille mahdollisuuden henkilökohtaiseen sparraukseen.

Perustiedot kilpailusta, kuten osallistumisohjeet, hakemuksen täyttöohjeet ja arviointikriteerit löytyvät osoitteesta www.espoo.fi/innovaatiokilpailu.

Jos verkossa julkaisemiemme ohjeiden lisäksi kaipaat lisävinkkejä ja sparrausta, olemme avanneet 25 minuutin henkilökohtaisia sparrausaikoja, joiden aikana neuvomme ja autamme yleisten hakemuksen laatimiseen liittyvien asioiden kanssa.

Neuvonta keskittyy hakemusteknisiin asioihin, eli emme tarjoa minkään tietyn alan asiantuntemusta. Annamme osallistujan kysymysten perusteella vinkkejä siitä, kuinka hakemusta voisi hioa vielä paremmaksi.

Aikoja on rajoitetusti viikoilla 19 ja 20, joten varaa omasi nopeasti ottamalla yhteyttä Marianne Julkuseen joko sähköpostitse: marianne.julkunen@espoo.fi tai puhelimitse: 040 554 3606.

Kun olet varannut sparrausajan, lähetä sähköpostitse lyhyt tiivistelmä innovaatiostasi tai potentiaalisesta innovaatiostasi asiantuntijoiden luettavaksi viimeistään kaksi päivää ennen sparrausta.

Aloitamme sparraussession hakijan enintään viiden minuutin pituisella pitchauksella eli suullisella esittelyllä, jonka jälkeen siirrytään osallistujan kysymyksiin.

Sparrausaikojen lisäksi tarjoamme neuvontaa myös sähköpostitse.

Kannustamme kaikkia osallistumaan!